søndag 5. juni 2011

Spesialen på Bogstad


I går deltok Theo nok en gang på utstilling. Denne gangen var det den såkalte Spesialen som stod for tur. Theo stilte i brukshundklassen, hvor det totalt var 8 påmeldte hunder. Øystein førte Theo inn til exellent i første runde. I brukshundklassen var det kun udyret og Rypekullet's Bobo som oppnådde exellent.

Da det var tid for å konkurrere om seieren i brukshundklassen måtte Øystein kaste inn håndkleet. Han skulle rekke en fotballkamp i Elverum. Svein Kvåle forbarmet seg derfor over meg og Synne (6 uker) og tok over føringen av Theo. Svein gjorde en utmerket jobb og sikret Theo seier over Bobo i brukshundklassen. Med dette var dyrets første CERT i boks. Deretter var det klart for å konkurrere om tittelen beste hannhund. Også denne seieren dro Svein og Theo i land.

Tilslutt var det klart for kåringen av utstillingens fineste hund. Theo nådde ikke helt opp og måtte se seg slått av Hjallabakken's Ruccola som ble BIR. Vi er allikevel utrolig fornøyd med gårsdagen. Hvem hadde trodd at Theo skulle ende opp med både CERT og BIM, med unntak av matmor som mener han, helt objektivt sett, er verdens fineste?

1 kommentar: