mandag 28. mars 2011

1. Ak


På fredag dro Øystein og Theo avgårde på nok en prøve. De skulle til Femunden for å prøve lykken. Theo skulle stille i ak både lørdag og søndag.

Lørdag startet bra. Theo gikk godt og føret var ikke på langt nær så tungt som tidligere i år. Dyret brukte terrenget godt og i siste slipp fant Øystein ham i stand. Øystein gikk opptil og fikk Theo til å reise fuglen. Theo reiste villig. Øystein var klar til å skyte, men hanen hang seg opp. Det ble dermed litt fikling før det ble skutt. I disse sekundende ble Theo litt i overkant heit og fulgte fuglen villig i 20 meter før han satte seg ned. Synd, men sant. Ingen premie på gutta.

Søndag startet Theo første slipp med et fuglearbeid. Han reiste, dog litt upresist, og satt bom. Deretter gikk han som en kule i påfølgende slipp. Dessverre var det ikke fugl å se i dette slippet. Føret var upåklagelig. I siste slipp slo Theo igjen til med et fuglearbeid og hanket inn 1. ak. Dyret gikk totalt i 75 minutter og gjorde en strålende jobb i samarbeid med Øystein. Endelig har dyret fått vist seg frem på prøve! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar