lørdag 31. juli 2010

Jaktprøver 09/10 (UK)

I 09/10-sesongen startet Theo 5 prøver. To høstprøver og tre vinterprøver. Villdyret var meldt på flere, men på grunn av svømmeføre ble mange (les: de fleste) avlyst.

De to første høstprøvene førte Nils (Kristines onkel) Theo til glimrende kritikker. Dessverre var det svært lite fugl, følgelig fikk Theo ingen premiering.

På vinterprøvene, hhv. på Rjukan, Sjodalen og Rolv Sevendals minnløp, førte "rookies'en" selv. Øystein de to første og Kristine den siste.

Prøven på Rjukan gikk heller dårlig. Ett slipp og rett ut. Theo fikk ikke mer enn 15 minutter på en myr med råtten snø.

I Sjodalen gikk det mye bedre. På Lørdag gikk Theo i blandet UK/AK-parti til strålende kritikker (5-5-6-4-4-4). Gode søk, fin fart og godt sammarbeid. Vi kom dessverre ikke i noen fuglesituasjoner. Søndag gikk Theo igjen i blandet UK/AK-parti. Fin fart og god stil og på slutten av dagen var det kun oss og 3 andre igjen. Desverre var det ingen fugl å spore og vi gikk hjem uten premie. Fine dager med fint vær og godt selskap.

På Rolv Sevendals minneløp var Theo meldt på både på Lørdag og Søndag. Desverre stod vi kun på venteliste på Lørdag og var den siste som ikke kom med. Surt! Vi hang oss allikevel med på et parti på Lørdagen for å se og lære. Søndag var Theo klar til dyst. Kristine var mer enn litt nervøs. Det gikk imidlertid over all forventning. Vi fikk totalt 4 slipp og på slutten greide til og med Kristine å senke skuldrene. Theo fikk igjen glimerende kritikker, men vi fikk ingen premier her heller. Krysser fingrene for mer fugl kommende sesong!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar